Cellulit/Narancsbőr kezelés
 A paprika kitisztítja az ereket és a nyirokrendszert. Eszenciaolaja segít a kötőszövetben lerakódott zsír oldásában, elszállításában.

Zsírégető, fogyasztó hatású. Feszesít, jó a reuma és érszűkület kezelésere, vérbőséget okozó hatása révén felmelegíti a bőrt és a kötőszövetet.
 
A masszázs után speciális zsírbontókrémmel thermo tekercselést kap a vendég 30 percben, melyet egy nagyon kellemes érzésű hullámmasszázs követ. A masszázs lényege a folyadékkal, lerakódott salakanyagokkal megtelt zsírsejtek törése.

Célja: a nyirokpangás megszüntetése, a cellulit eltüntetése a zsírzsebecskék összetörésével. A salakanyag kimasszírozása a kötőszövetből, mivel később ödémát, értágulatot érkárosodást okozhat, mert a felfújódott zsírsejtek elszorítják a hajszálereket.

Ajánlott: már az első stádiumban levő narancsbőr jelentkezésénél, rossz keringésre, laza kötőszövetre, anyagcserezavarra, a kötőszövet méregtelenítésére.

Hatása: a masszázs során emelkedik a bőr hőmérséklete, gyorsul a sejtanyagcsere mivel a kapillárisok aktiválódnak, ez javítja a vér-és nyirokkeringést, ezért felgyorsul a bőr és kötőszövet folyadékellátása ami egy kitisztult optimálisan működő bőrt eredményez.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Keress Minket a Facebook-on