Szempilla hosszabbítás

Száray Nikolett vagyok, szempilla hosszabbítással foglalkozom már több mint 4 éve. Mikor megérkezett Magyarországra a szempilla hosszabbítási eljárás szinte elsők között határoztam el, hogy megtanulom ezt az eljárást és ezáltal megszépitem a hölgyek szemét. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, megszépíteni őket. Számomra a szempilla hosszabbítás nemcsak szolgáltatás, nem csak feladat, hanem egyfajta kihívás is. Minden vendég más és más személyiség, máshogy lehet őket meghódítani. Szeretem, amikor vendégeim a kezelés során ki tudnak kapcsolódni, és a szempilla hosszabbítás végeztével kicserélten egy "új tekintettel" tudják folytatni napjukat. Amikor úgy érzik, hogy ez az Ő napjuk lesz. 

12 különböző hosszúságú, 3-féle ívű és 3-féle vastagságú szempilla közül azt a kombinációt választom ki, ami a vendégem szeméhez a legtermészetesebben illik.

Várom minden szépülni vágyó vendégemet!
Bejelentkezés: 
+36 30 916 0243
vagy a szalon számán: +36 70 905 2379

Minden nő álma az, hogy a vastag, hosszú szempillái legyenek!

A statisztikák szerint az első találkozás alkalmával a szem az elsődleges kapcsolattartó pont.  Szemünkben tükröződik személyiségünk, az érzelmeink és a valódi szépségünk!  Sokszor figyeljük irigykedve egy egy híres színésznő tökéletes megjelenését, sminkjét, hosszú szempilláit, talán eszünkbe sem jut, hogy kinézetén előzőleg profi sminkesek, fodrászok és kozmetikusok dolgoztak.

Műszempillák régen és ma…

Mi nők szerencsések vagyunk, bár nem szeretjük bevallani – mégis gondoljunk csak bele mennyit számít egy jól elkészített smink. Mennyivel szebb egy női arc, melyről egy szép, igéző szempár néz ránk, hosszú dús szempillákkal.

Sok olyan vendég keres meg, aki a hétköznapokban nem festi az arcát, épp ezért szeretné ha szemei hangsúlyt kapnának anélkül, hogy minden reggel a szemspirállal kellene bajlódnia.  A gyártók a felhasznált szempilla szálakat puha és természetes ívű szintetikus anyagból készítik, mely ugyanúgy néz ki mint az emberi szempilla. 
Természetesen ezt a végletekig lehet fokozni egészen extrém hosszúsággal, színnel, tollakkal és strasszokkal, amiket különleges alkalmakra lehet viselni.

 Miért válasszuk a 3 D s műszempillát?
  • Kényelmes észrevétlen „viselet „
  • Nem szükséges a szemspirál használata
  • Nem igényel különösebb odafigyelést a mindennapokban
  • 50 % al dúsabb hatást eredményez 
  • Nem roncsolja szempilláinkat
  • Egy szép szem hangsúlyt ad az arcnak
  • „Hosszan tartó hatás” 3-5 hetente szükséges töltés
  • Nem szükséges a kozmetikai szempilla festés  
  • Nem befolyásolja a kontaktlencse viselését 

Mi a különbség a 3D-s műszempilla és a hagyományos műszempillák között ? 
Az erre a célra fejlesztett, erősebb és tartósabb ragasztó biztosítja a hosszan tartó viselést, ezen kívül természetes látványt biztosít. 3D műszempillához készült ragasztók a jelenleg használt szempilla ragasztók közül legfejlettebbek a világon, melyek nem károsak a szemre nézve. Szemben a hagyományos tincses vagy soros pillákkal, amit azon kívül, hogy csak rövid ideig viselhetünk, a kipotyogott tincs feltűnően „rést” hagy maga után a hosszú pillák között.

Mi a menete a 3D –s műszempilla felrakásának?
Miután az alsó szempillákat leragasztottuk az erre a célra használt ragasztószalaggal, ezzel elválasztva az alsó és felső pillákat elkezdjük egyesével felhelyezni a szálakat egy speciális csipesz segítségével. Az egyik kezünkben tartott csipesszel elkülönítünk egy szempillát, majd a másik kezünkben lévő  csipesz végén tartott szálat ragasztóba mártjuk és felragasztjuk a saját pillára. Ezt addig ismételjük még egy teljes sornyi hosszú pillát nem kapunk. Egy szemre körülbelül 30- 50 szál pillát helyezünk fel,a vendég saját szempilla sűrűségétől függően.  A saját pilla illúzió tökéletesítése végett, a szemformát figyelembe véve a szemzugban, rövidebb szálakat használunk. Így esztétikailag egy profin felhelyezett pillasornál a külső szemlélő csak egy szép, vastag pillákból álló, dús szempillasort lát. Melyről normál méretű szálak használata esetén nem megállapítható, hogy nem a sajátunk.

Mennyire tartós a tartós műszempilla hosszabbítás?
Szempillánk, ugyanúgy mint a hajunk vagy egyéb szőrzetünk hullik, majd új nő helyette. Gyakorlatilag akár a műköröm viseléséhez is hasonlíthatjuk a szempilla hosszabbítás ezen módszerét. Bizonyos időközönként, mely személytől függően 2-4 hetet jelent, tölteni kell pillánkat. Ilyenkor pótoljuk a természetes úton, a saját szempillánkkal együtt kihullottakat.

Mire kell figyelni a felrakás után?
A ragasztónak ugyan gyors a kötési ideje, a teljes száradáshoz azonban 24 órára van szüksége. Figyeljünk rá, hogy ez idő alatt ne érje víz, lehetőleg ne aznap menjünk szaunába illetve kozmetikai kezelésre, mert ezzel csökkentjük pilláink élettartamát. Ügyeljünk arra, hogy ne dörzsöljük a szemünket!

Nem jellemző ugyan, hogy a műszempillát viselő vendégek külön szempillaspirált is használnának, azonban ha mégis válasszunk a szemfesték lemosásához olajmentes lemosót, szempillaspirálból pedig semmiképpen ne vízállót! Hosszabb műszempilla választás esetén célszerű szempilla fésűvel óvatosan átfésülni néhány naponta.

Sokszor felmerülő kérdés a kontaktlencse viselők körében, hogy számukra is használható szépészeti eljárás e a műszempilla felrakás. Természetesen Ők is bátran viselhetik, mindössze annyira kell figyelni, hogy a lencse kivételénél és berakásánál a szemhéjat emeljük meg közvetlenül, ne pedig a szempillánknál fogva tegyük azt. A műszempilla felrakásra készülő vendég vagy hozzon magával tároló dobozkát a lencséjének, hogy a felrakás alatt ne legyen a szemében a lencse vagy pedig lencse nélkül érkezzen a szalonunkba.


 


  

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Keress Minket a Facebook-on