Vákuum/köpölyözés

 

Görgöfejes vákuum terápiás alakformálás és cellulit kezelés


 

Kinek ajánlott?

-Aki elégedetlen alkatával, karcsúsodni szeretne. Tökéletes megoldás a helyi zsírpárnák eltüntetésére, külső- belső comb.

-Akinek cellulitos a bőre. Lehet valaki vékony, de attól még narancsbőrös a bőre!


-Esztétikai, műtéti zsírleszívás után! A műtét után 2-3 héttel érdemes a kúrát elkezdeni, főleg, ha helyenként nem lett egyenletes a kötőszövet. Segítünk a műtét után keletkezett ödémát csökkenteni, a bőr rugalmasságát visszanyerni.

-Akinek kötőszövete megereszkedett, lazább, tónustalan.


-Izomfájdalmakra, izomlázra nagyon ajánlott még alkalmanként is!


-Keringési,- nyirok,- szöveti folyadék felhalmozódás problémákra.


-Aki méregtelenítő ( lébőjt ) kúrát csinál, segítünk a szövetekből is távozni a toxinokat, méreganyagokat.

Egy speciális kezelőfejjel dolgozunk, melyben párhuzamosan elhelyezett hengerek segítségével tökéletesen átdolgozzuk a problémás területeket. A vákuum terápia egy nagy teljesítményű tengelyes turbinával működik, ami folyamatos és egyenletes szívást tud biztosítani, s a hengerek biztosítják az akadálytalan haladást. A kezelőfej nagyobb területet tud felvenni, mint más, egyszerű vákuumfejek, így megóvjuk a szövetet az esetleges sérülésektől, nyúlástól, fájdalomtól, a kellemetlen elszíneződéstől.  A vákuum erősségét a kezelő állítani tudja, így még a legérzékenyebb vendégek is kényelmesen, relaxálva fekhet a kezelő ágyon.

 

A kezelés menete:

A kezelés előtt a testkezelő elmondja a kezelés lényegét, a különböző eljárásokat, kitölt egy vendégkartont, melyben főleg egészségügyi, táplálkozási, életmód kérdések vannak, hiszen ezek ismerete nélkül nem biztos, hogy a megfelelő eljárást alkalmazzuk! Ezután felmérjük a vendég alkati, kötőszöveti, cellu – problémáit.

A kezelés alatt vivőanyagot használunk, ez biztosítja a kezelőfej tökéletes, akadálytalan haladását

Az eljárás 20- 40 percig tart, alkattól függően, kényelmesen pihenve a kezelőágyon. Az egész testet átdolgozzuk, egy mélymasszázst csinálunk, aktivizáljuk a nyirokrendszert, a zsírlerakódásokat fellazítjuk, a felesleges vizet kihajtjuk a szövetekből. A kúrához elengedhetetlen, hogy napi 2-3 liter cukormentes folyadékot vigyünk a szervezetünkbe, mert csak így tud ürülni a szervezetből a sok méreganyag, s bőrünk is sokkal szebb lesz! Ha alapból sincs meg a kellő folyadék a szervezetnek, kiszáradunk, lelassul minden működése!

 

 

 

Miért van szükség nyirokmasszázsra?

A minden napi életünk során a mozgásszegény életmód ,a kevés víz fogyasztása , a helytelen táplálkozás,  a stressz, ami ér bennünket, szervezetünkre rendkívül kártékony hatással van. Anyagcserénk lelassul,izmaink bekötnek,a szövetekben pangás alakul ki, zsírok, toxikus anyagok, víz halmozódik fel. A vákuum  kezeléssel ezeket a problémákat szüntetjük meg. Akár ötszörösére is nőhet a felületes és a mélyen fekvő testszövetek vérellátása, javul a sejtek oxigén és tápanyagellátása, a salak-és méreganyagok kiválasztása. A kezelés során a test átmelegszik, könnyedebb lesz, ellazul,  szabaddá válik a légzés. Kezelés alatt a  szervezet endofrin és oxitocin hormont állít elő. Az anyagcsere a keringés fokozódására a szövetekből a lerakodások, toxinok, felesleges folyadék a nyirok - és érpályák segítségével eljut a kiválasztó rendszerhez, majd az szervezetünkből kiürül. A kezelés javítja a vér-és nyirokkeringést,a sejtek anyagcseréjét,hatására fokozódik a méregtelenítés. A gépi mélymasszázs következtében gyorsul a bőr felületén lévő, elhalt hámsejtek leválása, ez hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának javulásához,  közben fokozódik a faggyú-és verejték kiválasztás, ez hozzájárul a szervezet hő szabályozó folyamatainak kiegyensúlyozott működéséhez. A nyirokér  össze tudja szedni a  szövetközti nedvet,ez a nyirok erekbe, majd az érrendszerbe jut, s onnan a kiválasztó szervekbe, lép, máj, s végül a vesébe.

 


 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Keress Minket a Facebook-on