Bom-Trs zsírbontás

 

Rádiófrekvenciás zsírbontó testkezelés hexapoláris technológiával!

BOM TRS


A rádiófrekvenciát a test és arckezelések területén a kötőszövet alatt felhalmozódott zsírsejtek elfolyósítására alkalmazzák. A kezelés során a szövetek és a zsír hőmérsékletét tripoláris rádiófrekvenciás kezelés segítségével körülbelül 40 fokra melegítjük, kontrollált gyulladásos állapotba hozva azokat. A zsírsejtek fellazulnak, "felolvadnak" és a felgyorsult anyagcsere folyamatoknak köszönhetően a keringési és nyirokrendszerbe kerülnek, ahonnan könnyen kiürülnek. Az eljárás a fibroblaszt működését is serkenti, miáltal az kollagént termel, valamint a meglévő rostokat erősíti. A kezelés hatására jól láthatóan csökkennek a zsírpárnák, feszesebb, ruganyosabb lesz a bőr, csökkennek a ráncok. A cellulit (narancsbőr) csökken, mivel a bőrréteg alatti megnagyobbodott zsírsejtek kisebb térfogatúvá válnak, nem nyomják kifelé a bőrt és egyen utat engednek a keringés rendszernek, hogy a salakanyagok is kiürülhessenek.

Az újgenerációs berendezés a szépségterapeuták régi vágyát kelti életre a rádiófrekvenciás technológia legújabb kutatási eredményein alapuló Hexapoláris (hatpólusú) rendszer piacra helyezésével. Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el a test és az arc kezelésében, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása.

Kezelési lehetőségei

Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás,

Narancsbőr és nyúlási csíkok kezelése

Bőrfeszesítés, bőrszépítés

Arcfiatalítás, Collagén rekonstrukció

Méretcsökkentés:


Az RF technológia sejtszintű zsírfelszabadítás elvi alapjait az előzőekben már megismertük. A Hexa-poláris superior technológia hatékonysága, egyidejű hatása a mélyen és a felülethez közel lévő zsírszövetre már egyetlen kezelés után is meggyőző eredményekhez vezet. A testkarcsúsító eredmények jelentős további fokozása és tartóssá tétele céljából 6-8 kezelés kúraszerű végzése javasolt. A Hexapoláris RF technológia és a kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai a keringési rendszerre és nyirok keringésre stimulációs hatással vannak, melyek a felszabadult zsírsavak kezelési területről való eltávolítását nagy mértékben elősegítik.

Cellulit kezelés:


A cellulit kialakulásában a szervezetet érő környezeti hatások és az életmód alapvető fontosságúak. A megnövekedett zsírsejtek, a szegényessé vált mikro-keringés, a bőr anyagcsere folyamatainak romlására, tehát összességében a kötőszövet állapotok rosszabbodása a cellulit különböző fokozatainak kialakulásához vezetnek. Ebből következően a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a kötőszövet állapotokat helyre állítjuk. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely megindítja a cellulit leépítését. Az eredmények már az első kezelés után jól láthatóak.

Kezelőfejek:

Nagyméretű kezelőfej: has, fenék, combok kezeléséhez 


Közepes méretű kezelőfej: karok, toka, orca 


Kisméretű kezelőfej: tagolt arcterületek, szemkörnyék, fejbőr

 

 


 


 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Keress Minket a Facebook-on