Infraszauna

Az infraszaunák hatásaival rengeteg tudományos kutatás és felmérés foglalkozik, ezért ma már naprakész információkkal rendelkezünk róla.

Napjainkban a felgyorsult életmód és a nem megfelelő táplálkozás következtében immár népbetegségnek számít az elhízás.

Az infraszaunával azonban ez kezelhető!

Egy 30 perces infraszaunázás alatt testünk akár 300 kalóriát is veszíthet úgy, hogy még csak mozognunk sem kell érte! Amíg az infraszauna melege éri a testet, az dolgozik, izzadtságot termel, hogy elvezesse a hőt, amivel ugyanúgy zsírokat és káros méreganyagokat is kiválaszt a testből. Így a folyamat alatt nem csak testfolyadékot, hanem a kilóit is elveszíti. Kutatások kimutatták, hogy egységnyi időt infraszaunában eltöltve szinte ugyanannyi kalóriát veszít az emberi test, mintha ugyanennyi időt futott vagy evezett volna.

Az infraszauna hője nem csupán a bőrfelületet éri, hanem annál mélyebbre hatolva növeli a vérkeringést, hogy a vér ezt a keletkezett hőt elszállítsa, ennek következtében segít a véredények kitágulásában és elősegíti a lágyszövetek és izmok gyógyulását.

Az infraszauna hője nem csupán közvetlenül a bőrfelületet éri, hanem behatol a mélyebb rétegekbe, ahol a vér hőmérsékletére is hatással van, serkentve a vérkeringést, ezzel kényszerítve a keletkezett hő elszállítására, következésképpen kitágítja a véredényeket és elősegíti a lágyszövetek és izmok gyógyulását. Ezt a hatást azért fejti ki, mert a megnövekedett véráram elszállítja a szövetek által termelt salakanyagokat, méreganyagokat, valamint friss oxigénhez juttatja a szöveteket, elősegítve felépülésüket. Fontos azt is tudni, hogy az izmok akkor tudják maximálisan ellátni a feladatukat és lesznek megfelelően rugalmasak, amikor az őket körülvevő sejtek kellően felmelegednek.
Az infraszauna az immunrendszert is erősíti, mivel a mélyre hatoló hő egy mesterséges lázállapotot idéznek elő, ami ellen a test védekezni kényszerül, ennek következtében az immunrendszer sokkal erősebbé válik, felkészül az esetleges és tényleges betegségek ellen.

Infraszaunázás közben jelentős mennyiségű méreganyag távozik a szervezetből, ennek következtében immunrendszerünk ellenálló képessége nagymértékben megnő. 

A szépségszalonokban bevett szokássá vált, hogy a narancsbőrt infraszaunával kezelik, ugyanis ez segíti a cellulitisz eltávolítását. A cellulit egy géles csomó a bőr alatt, ami megrekedt zsírból és vízből áll. Az infraszauna által keltett izzadtságtermelés ezt könnyen eltávolítja a szervezetünkből. Az infraszauna hője akár háromszor mélyebbre is hatolhat a bőrréteg alá, mint a különféle normál fény- és hőforrások, ezért ez a módszer a narancsbőr kezelésére a leghatékonyabb. Nemcsak a narancsbőr eltávolításában nyújt segítséget, hanem az egyéb bőresztétikai problémákat is hatékonyan kezeli, elősegíti a bőr megfelelő tápanyagainak felvétel és méreganyagainak kiürítését, növelve ezáltal a bőr ellenálló képességét is. Ebből következően megállapítható, hogy az infraszaunázás elősegíti a tápanyagok felvételét, és gyorsítja a sebek gyógyulását is.

Ár: 1.200 Ft / alkalom

   12.000 Ft / 11 alkalom krém nélkül

   15.000 Ft / 11 alkalom krémmel, a hatékonyabb eredmény eléréséhez

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Keress Minket a Facebook-on