Ionoforézis

Az Ionoforézis olyan mikroáramos kezelés, amellyel a zsírsejt szívébe hatolunk. A mikroáram segíti a koffeinben gazdag anyag bejuttatását a zsírsejt szívébe, mellyel széttördeljük a lerakódott zsírokat. 

 

 A gépet egy mikro-vezérlőegység irányítja. Számítógép vezérlése a garancia arra, hogy működése teljesen biztonságos.
A kezelendő felületet először koffeinben és más zsírbontó hatású vegyületben gazdag zselével vonjuk be, melyre kerülnek fel a nedves szivacsok. Ezek belsejében egy gumilap található, mely egy grafitszálat tartalmaz. Ehhez csatlakoznak a gép vezetékei megfelelő sorrendben. Az Ionoforézist nagy mennyiségű túlsúllyal rendelkező, vagy nagyon laza kötőszövetű vendégeink esetében alkalmazzuk.
A fogyasztó fázisban kikerülhetetlen. Nagy hatékonysága miatt minden olyan vendégünknek ezt ajánljuk, akik szeretnék a felhalmozódott zsírtól hamar megszabadulni, illetve sziluettjükön szeretnének látványos és gyors átalakulást látni.
Az Ionoforézis kezelést mindig követi egy drenázs kezelés, azaz gépi nyirokmasszázs. Ezt ugyanabban az időpontban ajánlatos elvégezni, de semmiképpen sem ajánlott 48 órát kihagyni. Az összetördelt zsírsejteket a nyirok masszázs csizma segítségével kihajtjuk a szervezetből. 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Keress Minket a Facebook-on